Πρόταση ΠΑΟΚ σε Μπουμάλ!

Θοδωρής Βασίλης
Πρόταση ΠΑΟΚ σε Μπουμάλ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Oλιβιέ Μπουμάλ όπως επιβεβαιώνουν από τον Πανιώνιο, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr που αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου το θέμα.

Το ματς κόντρα στον Πανθρακικό ίσως να είναι και το τελευταίο για τον Καμερουνέζο μιας και είναι στο... στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά». Από το μεσημέρι του Σαββάτου, το gazzetta.gr μέσω του blog του Κώστα Νικολακόπουλου, σας έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση Μπουμάλ.

Μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Κομοτηνής, από τον Πανιώνιο επιβεβαίωσαν το θέμα αυτό και τόνισαν πως υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και από άλλη μία ομάδα. Ωστόσο, επισήμαναν πως αυτό τον καιρό είναι δύσκολο να παραχωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής εκτός αν υπάρξει κάποια πολύ καλή πρόταση. Άλλωστε ο Μπουμάλ είναι το τελευταίο δίμηνο από τους κορυφαίους των «κυανέρυθρων» και σαφώς πιθανή φυγή του θα είναι απώλεια στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα