Με Λεάλ και Μανωλά στα Γιάννενα η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με Λεάλ και Μανωλά στα Γιάννενα η Κέρκυρα

bet365

Στην αποστολή της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Λεάλ και Μανωλάς, με τον πρώτο να ανακοινώνεται και επίσημα το Σάββατο.

Με τους δύο νέους ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, η Κέρκυρα θα βρεθεί στα Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Λεάλ ανακοινώθηκε και μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Μανωλάς, με τους δύο ποδοσφαιριστές να φορούν το 99 και το 3.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζουμπουλάκης, Ναγιάρ και Παρασκευαΐδης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε μια ακόμα σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να τελειώσουν το συντομότερο με την παραμονή...

Η αποστολή: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Λεάλ, Μαρκόφσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Μανωλάς, Σιόντης.

Η ανακοίνωση για Λεάλ: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, έως τις 30 Ιουνίου 2015, με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Sergio William Leal González, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα