Προώθησε Βλαβιανό η Επισκοπή

Προώθησε Βλαβιανό η Επισκοπή

Gazzetta team
Προώθησε Βλαβιανό η Επισκοπή

bet365

Την προώθηση του Σέργιου Βλαβιανού από την ομάδα Νέων, ανακοίνωσε η διοίκηση της Επισκοπής.

Στην ολοκλήρωση ακόμα μιας χειμερινής μεταγραφής αυτή τη φορά εσωτερικής, προχώρησε η διοίκηση της Επισκοπής. Ο σύλλογος του Ρεθύμνου προχώρησε στην προώθηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από την ομάδα Νέων στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας παράλληλα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την συνεργασία της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της, Σέργιο Βλαβιανό, από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιούνιο και αγωνίστηκε σ’ όλα τα ματς της Κ19 στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ των Νέων. Η εξαιρετική του απόδοση, έπεισε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΠΑΕ και από σήμερα αποτελεί μέλος της».

Βλαβιανός: «Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίο του έκανε τις εξής δηλώσεις: «Είμαι ευχαριστημένος από την όλη εξέλιξή μου στην Επισκοπή σ’ αυτούς τους πρώτους 6 μήνες. Θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα. Τώρα είναι ώρα για δουλειά».

Ποιος είναι ο Σέργιος Βλαβιανός:

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Θέση: Μεσοεπιθετικός Αρ. φανέλας: 37

Ημ. Γέννησης: 7/6/1995. Ύψος: 1.68. Κιλά: 60

Περίοδος Ομάδα
2010-11: Καλλιθέα Κ20
2012-13: Καλλιθέα Κ20
2013-14: Καλλιθέα Κ20
2014β: Επισκοπή K19
2015α: ΠΑΕ Επισκοπή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα