Πέτριτς: «Κίνητρο και θέληση για την αντίδραση»

Πέτριτς: «Κίνητρο και θέληση για την αντίδραση»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Κίνητρο και θέληση για την αντίδραση»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε λόγο για έντονη απογοήτευση στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ωστόσο, τόνισε πως υπάρχει το κίνητρο και θέληση απ' όλους για την αντίδραση στο Κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Κροάτης άσος του «τριφυλλιού», μιλώντας στην κάμερα της NOVA, υποστήριξε ότι τα σκαμπανεβάσματα και η εικόνα της ομάδας δεν οφείλονται απαραίτητα στη νοοτροπία, τονίζοντας ότι «δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα», ενώ δήλωσε ότι παρά την απογοήτευση, όλοι θέλουν τη νίκη στο Κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:

«Είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως υπάρχει κάποιες στιγμές και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλυτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα» είπε μεταξύ άλλων ο Μλάντεν Πέτριτς και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη. Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα