Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

Γιώργος Καραμάνος
Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

bet365

Βάζοντας τρία γκολ μέχρι το 25' για πρώτη φορά από το 1950, η Ατλέτικο πέρασε με 3-1 από την Εϊμπάρ και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Το «Ιπουρούα» δεν είναι μόνο το μικρότερο γήπεδο της φετινής Primera, αλλά όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση της Εϊμπάρ με την Ατλέτικο, έχει και τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο, όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία λίγο πριν την έναρξη του ματς. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες όμως οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν να κάνουν τα... δικά τους και να περάσουν νικηφόρα (3-1).

Μάλιστα οι Μαριλένοι μπήκαν στον αγώνα τόσο δυνατά που στο 25' είχαν καθαρίσει. Ο Γκριεζμάν με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ (7'), για τον ακολουθήσει ο Μάντζουκιτς που πρόσθεσε δύο ακόμα. Στο 23' από σέντρα του Γκριεζμάν (σ.σ.: ο Γάλλος έχει 5 γκολ, 3 ασίστ τον τελευταίο μήνα) πλάσαρε με τη μία και στο 25' σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή.

Ηταν η πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 1950 που η Ατλέτικο έβαζε τρία τέρματα πριν το ημίωρο σε ματς πρωταθλήματος. Στην επανάληψη όμως κατέβασε ταχύτητα και στο 89' ο Πιοβακάρι μείωσε. Οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν έτσι να... γλύψουν τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μπαρτσελόνα και να παραμείνουν στο -4 από την κορυφή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα