Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 3-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 3-1

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα 3-1 τη Λέστερ, εκδικήθηκε για το εξωπραγματικό 5-3 του πρώτου γύρου και παρέμεινε 3η και... σεντονάτη.

Προφανώς εκείνη την απίθανη ήττα με 5-3 στον πρώτο γύρο, κανείς δεν την είχε ξεχάσει. Στη Γιουνάιτεντ αναζητούσαν όμως όχι μόνο την εξιλέωση, μα και τη βαθμοθηρία, κυνηγώντας βέβαια και τη μέγιστη παραγωγική συγκομιδή. Ο Λουίς Φαν Χάαλ λοιπόν επέλεξε να ξεκινήσει φουλ επιθετικά κόντρα στη Λέστερ και έτσι πέτυχε να εκπληρώσει όλα τα ζητούμενα. Η ομάδα του με τους Φαν Πέρσι, Φαλκάο, Ρούνεϊ, Ντι Μαρία και Γιανουζάι ταυτόχρονα στην 11άδα έκανε επιτέλους ένα επιθετικό ματς και έφτασε εύκολα στο 3-1.

Μάλιστα οι Κόκκινοι Διάβολοι έφτασαν από το ημίχρονο να προηγούνται με τρία γκολ διαφορά. Στο 27' ο Μπλιντ έβγαλε τον Φαν Πέρσι μόνο του στην πλάτη της άμυνας και ο Ολλανδός φορ έβαλε ένα από τα κλασικά τέρματα του με μία επαφή. Επειτα από πέντε λεπτά ήταν η σειρά του Φαλκάο να βρει δίχτυα, παίρνοντας με προβολή το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Ντι Μαρία και απόκρουση του Σβάρτσερ. Στο 44' ήρθε και το... δωράκι του αμυντικού των Αλεπούδων, Μόργκαν, ο οποίος μετά από κόρνερ έβαλε αυτογκόλ με το κεφάλι.

Ηταν η πρώτη φορά μετά από τέσσερις σερί αγώνες που η Γιουνάιτεντ σκόραρε πριν πάει στα αποδυτήρια. Αυτό της έδωσε την ηρεμία να κατεβάσει ταχύτητα στην επανάληψη. Ωστόσο, στο 80' η κεφαλιά του Βασιλέφσκι μετρίασε κάπως τη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι επικράτησαν για 10η διαδοχική φορά στην έδρα τους εις βάρος της Λέστερ. Γενικότερα πάντως οι Κόκκινοι Διάβολοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία (με τα όποια σκαμπανεβάσματα παρουσιάζουν), έχοντας μόλις μία ήττα στα 15 τελευταία ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις.

* Ο Φαλκάο στα εννιά ματς που έχει ξεκινήσει, έχει εμπλακεί άμεσα σε 7 γκολ (4 έχει βάλει και 3 έχει μοιράσει)!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Ρόχο, Τζόουνς, Σο, Μπλιντ, Βαλένσια (77' Μάτα), Ρούνεϊ, Γιανουζάι, Ντι Μαρία, Φαλκάο (80' Γουίλσον), Φαν Πέρσι (68' ΜακΝέαρ)

Λέστερ (Νάιτζελ Πίρσον): Σβάρτσερ, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Λιτ, Σίμπσον, Ντρίνκγουοτερ, Κινγκ, Σλουπ, Βάρντι (46' Καμπιάσο), Κράμαριτς (61' Ολμπράιτον), Ουγιόα (62' Νάγκεντ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα