Βλέπει κορυφή ο ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Βλέπει κορυφή ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου απέναντι στον επικίνδυνο Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Νωρίτερα ο Πανιώνιος παίζει μισή κατηγορία απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ η Καλλονή φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Πανιώνιος-Πανθρακικός

Εξάποντο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με πέντε βαθμούς διαφορά από τον άμεσο αντίπαλό του. Σύμμαχος για τον Πανιώνιο η πρόκριση επί της Βέροιας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει τον Ιμπαγάσα. Στην άλλη πλευρά ο Πανθρακικός ξέρει ότι ακόμα και η ισοπαλία του κάνει και θα αγωνιστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς για να μην ηττηθεί. Εκτός ο Σερφά.

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης

Η Καλλονή έστω και δύσκολα γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει συμπληρώσει κοντά τρεις μήνες χωρίς νίκη. Οι νησιώτες έχουν να νικήσουν από τις 9 Νοεμβρίου και το διπλό στη Νέα Σμύρνη. Ο Αστέρας από την πλευρά του ταξίδεψε στην Μυτιλήνη με στόχο να επανέλθει η ηρεμία μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή. Εκτός οι τιμωρημένοι Μπαράλες, Κουρμπέλης, και οι τραυματίες Μάσα και Μπαντιμπανγκά.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και περιμένει τον Παναιτωλικό με στόχο το τρίποντο που θα τον ανεβάσει έστω και για μία ημέρα στην κορυφή. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον Παναιτωλικό ο οποίος εκτός Αγρινίου έχει μόλις δύο ήττες. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα δώσει θέση βασικού στον Νομπόα. Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά του δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μορένο και Ράφαελ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (21η αγωνιστική):

Ατρόμητος–ΟΦΗ 3-0 (α.α.)
Εργοτέλης–Νίκη Βόλου 3-0 (α.α.)

Σάββατο (31/1)
Πανιώνιος–Πανθρακικός (15:00) (NS2)
Καλλονή–Αστέρας Τρίπολης (17:15) (ΝS1)

Κυριακή (1/2)
Παναθηναϊκός–Πλατανιάς (15:00) (NS2)
Λεβαδειακός–SKODA Ξάνθη (17:15) (NS2)
ΠΑΣ Γιάννινα–Κέρκυρα (17:15) (NS4)
Βέροια–Ολυμπιακός (19:30) (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα