Φήμες για Γούτα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Φήμες για Γούτα στον Ολυμπιακό

bet365

Έτοιμος να κλείσει τον Δημήτρη Γούτα φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός κάνοντας την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. «Παράθυρο» και για εξτρέμ.

Λίγα 24ωρα πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, οι πρωταθλητές φαίνεται πως δεν αποκλείεται να κάνουν την έκπληξη και να αιφνιδιάσουν άπαντες με μία ή ακόμη και δύο μεταγραφικές κινήσεις. Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν και τον Ανδρέα Γούτα, με την προοπτική είτε να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους, είτε να τον «καπαρώσουν» για το καλοκαίρι.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος για για άλλη φημολογία που θέλει τους Πειραιώτες να ψάχνονται και για εξτρέμ, χωρίς όμως να θεωρείται αυτήν τη στιγμή υπεραπαραίτητος, αφού ο Περέιρα είναι ευχαριστημένος με τα όσα έχει δει ως τώρα από τους Αφελάι, Ντουρμάζ και Ντοσεβί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα