Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 1-0 (vid)

Γιώργος Κοντογεώργης
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 1-0 (vid)

bet365

Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 της Ρεν, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και μείωσε στον πόντο από την Λιόν.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν πήρε τη νίκη χάρη σε ένα εξαιρετικό ομάδικό γκολ και παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερα. Οι πρωταθλητές νίκησαν για δεύτερο σερί ματς χωρίς να δεχθούν γκολ (1-0) και με ματς περισσότερο προσπέρασαν την Μαρσέιγ και μείωσαν στον πόντο από την πρωτοπόρο του Championnat, Λιόν. Ακούστηκαν αποδοκιμασίες για Καβάνι, Ραμπιό, τη γλίτωσε ο σκόρερ, Λαβέτσι.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκαν στον αγώνα του Παρκ Ντε Πρενς οι Παριζιάνοι, που μεσοβδόμαδα παίζουν εκτός έδρας με την Λιλ στο League Cup. Φανέλα βασικού πήραν οι Μαρκίνιος, Ντιν, Καμπάιγ, Ραμπιό, Παστόρε, Λαβέτσι, όμως με τέτοια ποιότητα δεύτερων επιλογών, μπορείς να περιμένεις πολλά. Και έτσι έγινε. Παρότι λίγο πριν το μισάωρο η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν μία κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων, στο 29' χάθηκε το τόπι. Ιμπραΐμοβιτς, Παστόρε, Ραμπιό έκαναν εξαιρετικό συνδυασμό για να τελειώσει τη φάση στον ουρανό των δικτύων από κοντά (1-0). Ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που είχε ανοίξει και πέρυσι το σκορ στον αγώνα των δύο ομάδων. Πριν το ημίχρονο η Ρεν θα μπορούσε να κάνει το 1-1 όμως μετά τη λάθος πάσα του Παστόρε, ο Σιρίγκου αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση για να σταματήσει τον Ντουκουρέ.

Αυτό ήταν το 8ο σερί γκολ της Παρί από 8ο διαφορετικό σκόρερ, η ομάδα του Μπλαν σκόραρε με το πρώτο της σουτ στο ματς και η Ρεν έμεινε για 7ο ματς χωρίς νίκη.

Στην επανάληψη η Παρί ήταν καλύτερη και δημιούργησε τις φάσεις για να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Καβάνι έχασε την καλύτερη όταν τον νίκησε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κοστίλ, για να αποτύχει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Matador και στη συνέχεια. Ο Ουρουγουανός αποδοκιμάστηκε όταν αποχώρησε για να μπει ο Λούκας Μόουρα, κάτι που έγινε και με τον πιτσιρικά, Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος το σκέφτεται να αποχωρήσει. Εξαιρετικός ήταν ο Τιάγκο Σίλβα που προς το τέλος του ματς έκανε σημαντική επέμβαση κρατώντας το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Ντιν, Καμπάιγ, Παστόρε (77' Ματουιντί), Ραμπιό (57' Βεράτι), Λαβέτσι, Καβάνι (69' Λούκας Μόουρα), Ιμπραΐμοβιτς.

Ρεν (Φιλίπ Μοντανιέ): Κοστίλ, Αρμάντ, Ντιάν, Μεξέρ, Μορεϊρά, Φερνάντες, Αντρέ (74' Μπριλς), Πέδρο Ενρίκε (80' Χαμπιμπού), Παζό, Ντουκουρέ, Ντεπ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα