Προπονήθηκε με Λεβαδειακό ο Πουλίδο

Νίκος Τσιώκος
Προπονήθηκε με Λεβαδειακό ο Πουλίδο

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο προπονήθηκε με τη φανέλα του Λεβαδειακού την Παρασκευή (30/1), τη στιγμή που έχει απορριφθεί η προσφυγή του. Κανονικά και ο Κατίδης, ατομικό ο Μαχαίρας.

Ενώ έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε η προσφυγή του από το CAS και θα πρέπει να επιστρέψει στο Μεξικό, ο Άλαν Πουλίδο έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού. Το ίδιο έπραξε και ο επίσης νεοαποκτηθείς Γιώργος Κατίδης για να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, τη στιγμή που ο Πουλίδο λογικά όπως ήρθε θα φύγει.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα για τους Βοιωτούς περιελάμβανε ασκήσεις βελτίωσης της τακτικής, με τον Μαχαίρα να ακολουθεί ατομικό. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λιβαδειάς για το ματς με τη Σκόντα Ξάνθη θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (31/1), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα