Επιστροφή Μαυρία στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Μαυρία στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή Μαυρία στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Σάντερλαντ και ο Χάρης Μαυρίας επιστρέφει στο «τριφύλλι» ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι! Πως και γιατί ο Έλληνας εξτρέμ διάλεξε την ομάδα της καρδιάς του.

Όλα έδειχναν πως ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Σωτήρης Νίνης θα ήταν οι μοναδικές κινήσεις του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, την τελευταία στιγμή έχουμε... Χάρη Μαυρία! Μετά από ολική ανατροπή δεδομένων ο διεθνής εξτρέμ συμφώνησε να επιστρέψει στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι, ως δανεικός από την Σάντερλαντ.

Ο Μαυρίας απέρριψε μια πολύ «δυνατή» προσφορά που είχε στα χέρια και είναι χαρακτηριστικό πως βρισκόταν με το ένα... πόδι στο αεροπλάνο! Όλα άλλαξαν, όμως, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε την δική του κίνηση. Η αγάπη του παίκτη προς τον σύλλογο και οι κινήσεις που έγιναν το απόγευμα από ανθρώπους της ομάδας έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «πρασίνων». Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο νεαρός εξτρέμ, όπως και ο Καλτσάς, διάλεξε Παναθηναϊκό δείχνοντας πως παρά τις δυσκολίες που περνά ο σύλλογος, το πλάνο που εφαρμόζεται είναι ένα δυνατό διαπραγματευτικό «χαρτί» στα χέρια των ανθρώπων του κλαμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα