ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται ο Κόστα, κλινήρης ο Γκολάσα

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται ο Κόστα, κλινήρης ο Γκολάσα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται ο Κόστα, κλινήρης ο Γκολάσα

bet365

Με τον Ρικάρντο Κόστα να συμμετέχει κανονικά και σήμερα (30/1) στο πρόγραμμα προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Κλινήρης λόγω ίωσης ο Γκολάσα που θα μείνει εκτός αποστολής με τον Παναιτωλικό.

Με τον Πορτογάλο αμυντικό να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΟΚ για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Ο 33χρονος αμυντικός αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αυριανή (31/1) αναμέτρηση με την ομάδα του Παναιτωλικού. Στην τακτική ήταν αφιερωμένη η προπόνηση, όπου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 οι παίκτες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με ζητούμενο να βγάλουν στο διπλό όσα δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ειδική μέριμνα υπήρχε τόσο για την εκμετάλλευση όσο και για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ειδικό πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ στο γυμναστήριο έμεινε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος ήταν καταβεβλημένος από την ίωση που τον κράτησε κλινήρη τις τελευταίες τρεις μέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του Δικεφάλου δείπνησαν στον 4ο όροφο της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου οπότε θα κάνουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης θ’ ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα