Μεταγραφές ενόψει στη Βέροια

Μεταγραφές ενόψει στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μεταγραφές ενόψει στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίκτες και εντός του Σαββατοκύριακου δεν αποκλείεται να υπάρξουν άλλες μεταγραφές.

Μετά τους Ναζλίδη, Μαραγκό και Νέτο, η Βέροια δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι Ημαθιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με τρεις εξ' αυτών.

Βέβαια, αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται από τη «βασίλισσα του Βορρά», που φαίνεται πως ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την ενίσχυσή της για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Γκρανέρο να έχει άπαντες στη διάθεσή του, αφού έχει τελειώσει και το θέμα με τα δελτία των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα ούτε λόγω καρτών.

Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρώθηκε με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (31/1), με το πέρας της οποίας ο Χοσέ Γκρανέρο θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα