Αναστασιάδης: «Πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τοποθετήθηκε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και σ’ αυτά που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στην κάμερα της NOVA αρχικά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Νίκη Βόλου και αντιμετωπίζει ο ΌΦΗ.
«Αυτά είναι άσχημα πράγματα. Καλό θα είναι αυτά τα θέματα να λύνονται από την αρχή του πρωταθλήματος, γιατί μετά δημιουργούν πολλά προβλήματα και στις ίδιες τις ομάδες και στους φιλάθλους. Τι να κάνουμε; Είναι ένα από τα αρνητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν από το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να λύνονται από την αρχή του πρωταθλήματος, για να μην μπαίνουμε σε αυτές τις άσχημες διαδικασίες».
Για το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ Λουτσάνι:
«Ήταν καθαρά ένα παιχνίδι προπόνησης. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, άλλα που είχαν προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στον Νομπόα και στον Παπαγιαννόπουλο για να δούμε που βρίσκονται. Ήταν ένα καλό τεστ».
Για την κατάσταση της ομάδας του μετά την "διακοπή":
«Έχουμε προβλήματα με ιώσεις. Αυτό με προβληματίζει, γιατί αρκετά παιδιά λόγω της ίωσης έχασαν αρκετές προπονήσεις. Ελπίζω μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να είναι όλοι καλά».
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
«Ο Παναιτωλικός είναι μια πάρα πολύ καλή. Έχει έναν καλό προπονητή που είναι εκεί πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι κάτι θετικό γι' αυτούς. Θα χρειαστεί πολύ αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια για να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο. Όπως έχω πει και παλαιότερα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα