Με Μπακασέτα ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Με Μπακασέτα ο Πανιώνιος

bet365

Με τον Μπακασέτα να είναι στην αποστολή για πρώτη φορά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Τάσο Μπακασέτα, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς είτε από κάρτες.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Τασουλής, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Οικονόμου, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Μπούζας, Χατζηισαΐας, Μασούρας, Γκέζος, Γιάννου, Κόρμπος, Καθάριος, Μπακασέτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα