Ο κολλητός του Βερπακόφσκις!

Αντώνης Σαούλης
Ο κολλητός του Βερπακόφσκις!

bet365

Ποιος είναι ο Κάσπαρς Γκοργκς ο οποίος λάτρεψε το Ηράκλειο και πήρε την φαμίλια για Ελλάδα και Εργοτέλη. Χάλασε η μεταγραφή του Κονέ όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Την Πέμπτη ο Εργοτέλης έκανε την έκπληξη και πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κάσπαρς Γκοργκς. Τον 33χρονο Λετονό στόπερ ο οποίος τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Αγγλία (από Πρέμιερ μέχρι και League One) και είναι κι αρχηγός της Εθνικής του ομάδας!

Ο Γκοργκς λοιπόν πήρε την απόφαση και την φαμίλια να φτιάξει βαλίτσες για το Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι το Σάββατο έπαιξε κανονικά με την προηγούμενη ομάδα του (Κόλτσεσερ) κόντρα στην Λέιτον Οριεντ και μάλιστα σκόραρε! Ο Γκοργκς δε το πολυσκέφτηκε γιατί πολύ απλά και το Ηράκλειο είχε επισκεφθεί αλλά και τον Εργοτέλη ήξερε!

Ο λόγος; Ο Μάρις Βερπακόφσκις. Ο πρώην φορ του Εργοτέλη έκανε το κονέ για τον Γκοργκς με τον οποίο είναι καλοί φίλοι και μάλιστα τον είχε καλέσει για διακοπές στο Ηράκλειο όταν ο Μάρις έπαιζε στο Ηράκλειο! Οπότε η απόφαση ήταν εύκολη για τον Γκοργκς. Εκτός του ότι τα χρήματα ήταν περισσότερα ο Λετονός (για 1,5 χρόνο είναι το συμβόλαιο) ο Γκοργκς ξέρει πως στο Ηράκλειο θα έχει και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Γκοργκς τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και παράλληλα χαρούμενος που θα το πράξω ως παίκτης του Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της με την εμπειρία μου και με την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε με τους νέους συμπαίκτες μου».

ΚΟΝΕ
Την Παρασκευή ο Εργοτέλης ανακοίνωσε και την ακύρωση μιας μεταγραφής. Αυτή του Μοχάμεντ Κονέ ο οποίος είχε δοκιμαστεί είχε υπογράψει και είχε ανακοινωθεί αλλά εν τέλει δεν θα παίξει ποτέ στον Εργοτέλη. “Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει ότι η μεταγραφή του Μοχάμεντ Κονέ στην ομάδα μας ακυρώθηκε, καθώς γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν κατέστησαν δυνατή την έκδοση του δελτίου του”, ήταν η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα