Με Σκούρτη, χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Με Σκούρτη, χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας

bet365

Με τον Σκούρτη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή και τον τιμωρημένο Μπαράλες να μένει εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (31/1 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Σκούρτη. Αντίθετα, άφησε εκτός τον Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό των Αρκάδων, που πήρε μαζί του 18 παίκτες, με την αποστολή να αναχωρεί για τη Λέσβο. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Αλόκο, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μούκαμ, Σκούρτης, Πάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα