Ελεύθερος ο Μπονγκ

Ελεύθερος ο Μπονγκ

Gazzetta team
Ελεύθερος ο Μπονγκ

bet365

Μετά από έξι... ανενεργούς μήνες που δεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό ο Καμερουνέζος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τους “ερυθρόλευκους”.

Ηταν εκτός πλάνων από το καλοκαίρι. Ο Γκαετάν Μπονγκ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον Ισπανό τεχνικό αλλά είτε δεν βρήκε σύλλογο, είτε “έκατσε” στο συμβόλαιό του ο Καμερουνέζος αμυντικός έμεινε στου Ρέντη κι έκανε προπονήσεις μόνος του.

Εν τέλει βρέθηκε λύση. Εστω και την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου μια και ο Μπονγκ δεν μπήκε ούτε στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα. Κι έτσι την Παρασκευή ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Καμερουνέζο αριστερό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα