«Να περάσουμε και τον Ολυμπιακό»!

Gazzetta team
«Να περάσουμε και τον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε για την κλήρωση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση των Κιτρινόμαυρων επί της Κέρκυρας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Ανέστης αναφέρθηκε στα πρώτα συναισθήματα έπειτα από την κλήρωση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: «Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά. Περιμέναμε κάθε αντίπαλο και τον σεβόμαστε όποιος και αν είναι αυτός. Ανεξαρτήτως αντίπαλου είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε τη πρόκριση».

Έπειτα αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Κέρκυρας τονίζοντας: «Στόχος μας ήταν να πάμε στη Κέρκυρα να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη πρόκριση. Δεν την υποτιμήσαμε και για αυτό τον λόγο περάσαμε σχεδόν εύκολα».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζει διαρκή βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν υπογράμμισε : «Όσο περνάει ο καιρός το νιώθουμε κι εμείς, γιατί από την αρχή δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα δενόμαστε παραπάνω και περνάμε στα επίσημα παιχνίδια στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Ολοκληρώνοντας μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάνω απο όλα να έχουμε όλοι υγεία. Στο μυαλό μου έχω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και να γυρίσει εκεί που αξίζει, να συνεχίσουμε στο κύπελλο, να περάσουμε και τον Ολυμπιακό. Στο πίσω μέρος έχω την Εθνική, όμως προέχει η ΑΕΚ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα