Θα... δείξει η αποστολή!

Θα... δείξει η αποστολή!

Νίκος Αθανασίου
Θα... δείξει η αποστολή!

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος προανήγγειλε το τέλος όσων δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας και η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά ίσως δείξει ποιους εννοούσε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι με κάποιους ποδοσφαιριστές, μετά και τον αποκλεισμό από την Ξάνθη. Ο Λεωνίδας Βόκολος προανήγγειλε... εκαθαρρίσεις μετά την σύσκεψη που έγινε παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει το λάθος του 2012, όταν μετά την ήττα στην Βέροια οι «πράσινοι» έβγαλαν στην σέντρα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Προφανώς θα υπάρχουν δημοσιεύματα... δια της ατόπου, ωστόσο, η ανακοίνωση της αποστολής από τον Γιάννη Αναστασίου για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά μπορεί να είναι εκείνη που θα «δείξει» ποιους εννοούσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα