Χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος στο Καραϊσκάκη

Gazzetta team
Χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος στο Καραϊσκάκη

bet365

Χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους θα γίνει το Ολυμπιακός-Ατρόμητος, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος...

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (4 Φεβρουαρίου) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου και κατά την πάγια τακτική της αιτήθηκε να της παραχωρηθεί θύρα για διακόσιους (200) μεμονωμένους φιλάθλους. Ο τρόπος δε διάθεσης των εισιτηρίων να γίνει με δική της ευθύνη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων του γηπέδου Περιστερίου ως και την Τρίτη το βράδυ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συναίνεσε στο αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος όμως η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά παρέμεινε αμετακίνητη στην πάγια θέση της που είναι η απαγόρευση των μετακινήσεων μεμονωμένων ή μη για τους φιλάθλους όλων των ομάδων προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα