Στην Ελλάδα ο Σαντάνα (gTV)

Στην Ελλάδα ο Σαντάνα (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στην Ελλάδα ο Σαντάνα (gTV)

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φελίπε Σαντάνα. Το gazzetta.gr υποδέχτηκε τον Βραζιλιάνο άσο.

Πάτησε... το πόδι του στην Ελλάδα το δεύτερο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για το χειμώνα, Φελίπε Σαντάνα, που ήρθε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13.35, με πτήση από Φρανκφούρτη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, βγήκε από την έξοδο αφίξεων λίγο μετά τις 13:55, χαμογελαστός, αποχωρώντας από το αεροδρόμιο, χωρίς να κάνει δηλώσεις συνοδεία των ανθρώπων της ΠΑΣ. Στη συνέχεια μετέβη στο Μetropolitan για τα απαραίτητα ιατρικά ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τα επόμενο 2,5 χρόνια. Η αρχική συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το δικαίωμα, δίνοντας ένα λογικό ποσό να τον «δέσουν» στο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Επίσης, υπολογίζεται και για το Europa League, μιας κι η Σάλκε συνεχίζει στο Champions League.

Μάλιστα, 0 28χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα είναι και η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα