«Θέμα» με Καρέλη και Μπούρμπο

«Θέμα» με Καρέλη και Μπούρμπο

Νίκος Αθανασίου
«Θέμα» με Καρέλη και Μπούρμπο

bet365

Ο Νίκος Καρέλης και ο Χρήστος Μπούρμπος αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά στην Λεωφόρο.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πλατανιά. Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος έκαναν τελειώματα.

Ο Καρέλης -που έχει οσφυαλγία- έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Μπούρμπος είχε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό κι έκανε επίσης θεραπεία και ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά. Επίσης, απουσίασε ο Πράνιτς λόγω ίωσης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα