Πρόκριση Βαλβέρδε και Εσπανιόλ! (vids)

Πρόκριση Βαλβέρδε και Εσπανιόλ! (vids)

bet365

Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει πολύ καλά, όμως στο Κύπελλο συνεχίζει ακάθεκτη η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, που επικράτησε της Μάλαγα με 1-0 και πήρε την πρόκριση στους «4». Στην επόμενη φάση και η Εσπανιόλ, παρά την ήττα με 1-0 στην Σεβίλλη.

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 1-0
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισε η Εσπανιόλ, που έχοντας... παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα, αν και ηττήθηκε από την Σεβίλλη με 1-0, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα, αυτό έγινα ακόμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, αφού αυτό διαμορφώθηκε με τέρμα του Φιγκέιρας.

Οι Καταλανοί κατάφεραν να κλειδώσουν τους γηπεδούχους και θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα γκολ που θα έβαζε από νωρίς τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Από την μεριά τους οι Σεβιγιάνοι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί, με το τέρμα τελικά να έρχεται δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, αλλά να μην είναι αρκετό, αφού πλέον ήταν αργά.

Μπιλμπάο - Μάλαγα 1-0
Αν και τα βρήκε... σκούρα, η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα, της οποίας και επικράτησε με 1-0 στο «Ανοέτα», σκορ το οποίο της χάρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Βάσκοι είχαν αποκτήσει το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, όταν και απέσπασαν εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία. Στο 2ο ματς, Αυτός που έκρινε τελικά την αναμέτρηση, ήταν ο Αντούριθ, που με δικό του τέρμα στο 48' σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του «Copa Del Rey».

Σε λίγο περισσότερα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα