«Ολα θα πάνε καλά» και πριμ!

«Ολα θα πάνε καλά» και πριμ!

Γιώργος Τσακίρης
«Ολα θα πάνε καλά» και πριμ!

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας μίλησε (και) για το γήπεδο και μοίρασε συγχαρητήρια και μπόνους.

Η ΑΕΚ έκανε μία ομάδα του πρώτου μισού της βαθμολογίας της Super League να μοιάζει μικρή μπροστά της. Το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα έπαιξε ξανά επιθετικά και η εξαιρετική εικόνα και η είσοδος στους «8» της διοργάνωσης προκάλεσαν την απόλυτη ικανοποίηση του αφεντικού της Ενωσης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε τη χαρά και την αναγνώριση των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών όχι μόνο με λόγια. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μέσω των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη και δια στόματος των δύο ανδρών τους γνωστοποίησε πριμ ύψους 25.000 ευρώ.

Ο 62χρονος αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δέχθηκε ερωτήσεις για το θέμα που καίει τους οπαδούς της ΑΕΚ. «Να μην πούμε τώρα κάτι για το γήπεδο. Δεν χρειάζεται μετά το σημερινό παιχνίδι και δεν ασχολείται με αυτό τώρα ο κοσμος» δήλωσε αρχικά και μετά την αναμενόμενη πίεση που δέχθηκε, είπε. «Θα δούμε, όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά».

Οσον αφορά τον αγώνα κόντρα στους Φαίακες, σχολίασε. «Εγώ, όπως όλος ο κόσμος είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστημένος σήμερα». Τέλος, απαντώντας στο ποιον θέλει αντίπαλο στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Τίγρης έκανε σαφές ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα και τις ικανότητες των παικτών του. «Οποιος και να μας πέσει δεν μας ενδιαφέρει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα