Γρηγορίου: «Απολύτως δίκαια η ΑΕΚ»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γρηγορίου: «Απολύτως δίκαια η ΑΕΚ»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι η ΑΕΚ απέκλεισε δίκαια την Κέρκυρα και στρέφει πλέον την προσοχή του στη μάχη της παραμονής.

Το 1-1 του πρώτου ματς έκανε δύσκολη την υπόθεση-πρόκριση για τους Φαίακες και αυτό αποδείχθηκε στο ΟΑΚΑ. Η Κέρκυρα δεν κατάφερε, πλην μιας φάσης, να απειλήσει την Ένωση και ο προπονητής της δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας του.

«Ηρθαμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση αλλά δεν το δείξαμε. Ημασταν πολύ μέτριοι για να μην πω κακοί, δεν είχαμε κανένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλο το ματς. Ρισκάραμε πολύ από ένα σημείο κι έπειτα, είχαμε την ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι για να ισοφαρίσουμε -που θα ήταν άδικο- και φυσικά με το 2-0 τελείωσε το ματς. Μια δίκαιη πρόκριση για την ΑΕΚ και συγχαρητήρια στον Τραϊανό Δέλλα για την δουλειά που κάνει και φαίνεται στο γήπεδο. Εμείς θα κοιτάξουμε να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τον βασικό μας στόχο που είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Είχαμε μια εξαιρετική εμφάνιση στη Βέροια αλλά σήμερα δεν δείξαμε τίποτα και αυτό είναι που με στενοχωρεί».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα