Απέκτησε Μκρτσιάν η Καβάλα

Gazzetta team
Απέκτησε Μκρτσιάν η Καβάλα

bet365

Τον Αντρέα Μκρτσιάν που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, ενέταξε στο δυναμικό της η Καβάλα.

Στην ολοκλήρωση ακόμα μια χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» ήρθαν σε συμφωνία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον Εβρίτη αμυντικό Αντρέα Μκρτσιάν ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Λαμίας.

Ο25χρονος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ένωση Θράκης, Κοζάνη, Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας αντίστοιχα. Με την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά και μ΄αυτή της Φθιώτιδας ο Μκρτσιάν έχει καταφέρει σε διάστημα τριών χρόνων να πανηγυρίσει δύο ανόδους από τη Γ΄ Εθνική στη Football League. Παράλληλα είχε πολύ καλή παρουσία και τη σεζόν 2012 -13 όταν και έφυγε στα μέσα της περιόδου από τη Νίκη για λογαριασμό της Δόξα Δράμας στην οποία και έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε περίπτωση που τελικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά» στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε να πανηγυρίσει την άνοδο της στη Football League και την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο εν λόγω παίκτης να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους Μακεδόνες.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα