Παπαδόπουλος: «Παιχνίδι κλειδί με Βόλο»

Παπαδόπουλος: «Παιχνίδι κλειδί με Βόλο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Παιχνίδι κλειδί με Βόλο»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν στην άκρη την νίκη-πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση του Σαββάτου (31/1).

Ο τεχνικός του Ηρακλή με δηλώσεις του στον Arena FM μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ καλή εικόνα των «κυανόλευκων», για την πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή: «Μέχρι στιγμής πάμε πάρα πολύ καλά και είμαστε μέσα στους στόχους. Στο πρωτάθλημα έχουμε μια διαφορά που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά κάναμε ένα λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα αμέσως αντιδράσαμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο και αυτό το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Ήταν ένα κίνητρο παραπάνω να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο».

Για το γεγονός πως πίστευε πως θα απέκλειε τον Αστέρα Τρίπολης: «Αν ο προπονητής δεν πιστεύει κάτι δεν μπορεί να το μεταδώσει και στους παίκτες. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θέλω να μεταφέρω την πίστη μου και στους παίκτες. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, υπάρχει μια θετική αύρα και μια συσπείρωση. Αυτή την στιγμή είμαστε στη μέση της χρονιάς και οι μάχες τώρα αρχίζουν. Όλοι κυνηγάν τον πρώτο και πρέπει να φέρουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Για το αν αντέχει η ομάδα να παίζει πρωτάθλημα και κύπελλο: «Βέβαια αντέχει η ομάδα. Όταν χτίζεις μια ομάδα από την αρχή, με μεγάλο ρόστερ, τότε μπορείς να αντέξεις. Το κύπελλο δεν είναι ο πρώτος μας στόχος αλλά το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ξεχάσει την πρόκριση με την Τρίπολη και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι κλειδί όπως ήταν και αυτό με την Λάρισα».

Για την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα: «Ο Αστέρας έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Εμείς είχαμε ένα πλάνο, την τακτική μας και με πιεστική άμυνα στα 2/3 του γηπέδου κλέβαμε μπάλες. Ξέραμε πως υπήρχε άγχος στον αντίπαλο και χτυπήσαμε στην κατάλληλη στιγμή. Με την ευκαιρία του Περόνε θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε τις δύσκολες στιγμές στο τέλος με τους ψηλούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Μετά από μια μεγάλη επιτυχία πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα της Φούτμπολ Λιγκ».

Για το αν θα ήθελε τον ΟΦΗ για αντίπαλο στην επόμενη φάση του κυπέλλου: «Έχω παίξει χρόνια σε αυτή την ομάδα. Έχει μεγάλα προβλήματα αλλά εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για την ισοπαλία με τον Πιερικό: «Μας έχει γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα έπαιζε μετά ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα και δείξαμε χαρακτήρα. Προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Δυστυχώς χάσαμε τους πόντους στο παιχνίδι με τον Πιερικό όμως δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε την προσπάθεια που γίνεται από ένα αποτέλεσμα».

Για το αν αισθάνεται δυνατός στον Ηρακλή: «Κανείς προπονητής στην Ελλάδα και Έλληνας δεν αισθάνεται δυνατός. Όσα καλά και να κάνεις πάντα υπάρχει η αμφισβήτηση. Αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω, ίσως πιο πολύ και από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά η αμφισβήτηση πάντα υπάρχει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να δουλεύω. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η νίκη με όποιο αποτέλεσμα και να έρθει. Όταν κρατάς το μηδέν στην άμυνα κερδίζεις τις περισσότερες φορές. Εμείς έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία παίζοντας άμυνα ψηλά και πιέζοντας για να πετύχουμε γκολ».

Για το αν θα ενισχυθεί άλλο η ομάδα: «Δεν έχει γίνει ντόρος πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές και αυτό είναι πολύ καλό. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έγινε το καλοκαίρι. Τον Ιανουάριο δεν είχαμε πολλές επιλογές και μακάρι να υπήρχαν. Είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει και αν προκύψει κάτι δεν θα πούμε όχι. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω πως υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Καλό είναι η ομάδα να έχει ακόμα μια λύση σε μια θέση που ψάχνουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την βελτίωση του Κυριακίδη: «Αυτό το παιδί μέσα από τις προπονήσεις μου έδειξε πράγματα και πως μπορώ να τον εμπιστευτώ. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και πολλά νεαρά παιδιά που τα δίνουν όλα στην προπόνηση. Όποιος δουλεύει και προσπαθεί θα παίζει».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Ο πρόεδρος έχει μια άλλη νοοτροπία σε σχέση με εμάς στην Ελλάδα. Είναι παθιασμένος με την ομάδα και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχουν προβλήματα. Θέλει χρόνο, υπομονή, συσπείρωση και βοήθεια από τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα