Πάτο και επίσημα ο Αστέρας

Gazzetta team
Πάτο και επίσημα ο Αστέρας

bet365

Την απόκτηση του Ουσμπάν Πάτο από την Παναχαϊκή, με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε και επίσημα ο Αγροτικός Αστέρας.

Στην πραγματοποίηση της έκτης του χειμερινής μεταγραφής,προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή από την οποία και απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες τον Αφρικανό Ουσμάν Πάτο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καβάλα, καθώς επίσης και στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Elhadj Ousmane Barry ''Pato'' με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Παναχαϊκή.

Ο 23χρονος (27/9/1991) επιθετικός διακρίνεται για την εκρηκτικότητα και τη δύναμη του και ο τρόπος που αγωνίζεται αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό του Δημήτρης Κοντικάκης. Λόγω πληρότητας στη θέση των ξένων ποδοσφαιριστών, η Παναχαϊκή υποχρεώθηκε να τον θέσει υπό παραχώρηση και ο Αγροτικός Αστέρας κινήθηκε άμεσα για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας.

Για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με ταχύτητα, ακρίβεια και πάντα σε φιλικό κλίμα, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ευχαριστεί προσωπικά τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, κ. Αλέξη Κούγια.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα