Καθ' οδόν για Λειβαδιά ο Πουλίδο!

Καθ' οδόν για Λειβαδιά ο Πουλίδο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καθ' οδόν για Λειβαδιά ο Πουλίδο!

bet365

Αυτή την ώρα ταξιδεύει με προορισμό την Λιβαδειά ο Άλαν Πουλίδο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Λεβαδειακό.

Το ρεπορτάζ που θέλει τον Άλαν Πουλίδο να βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται με τον Μεξικανό στραίκερ να βρίσκεται αυτή την ώρα καθ'οδόν για την Λιβαδειά προκειμένου να διευθετήσει με τους ανθρώπους του Λεβαδειακούς τις τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από εννιά μήνες το συγκεκριμένο σίριαλ δείχνει να ολοκληρώνεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παραχωρούν τον Πουλίδο στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Μεξικανός θα αγωνίζεται στην ομάδα της Βοιωτίας με προσωρινή μπλε κάρτα, μολονότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημα η απόφαση από το CAS.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα