Ντουρμάζ: «Ο Περέιρα μου είπε πως μένω»

Ντουρμάζ: «Ο Περέιρα μου είπε πως μένω»

Ντουρμάζ: «Ο Περέιρα μου είπε πως μένω»

bet365

Απόλυτα ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ποντάρει πάνω του εμφανίστηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ, μεταφέροντας πως ο Βίτορ Περέιρα του μετέφερε πως μένει στην ομάδα.

Ο διεθνής Σουηδός χαφ μίλησε σε δίκτυο της χώρας του για το μέλλον του. Ο Ντουρμάζ υπογράμμισε πως «είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός ποντάρει πάνω μου» με τους Σουηδούς να αναφέρουν ξανά τα περί παραμονής του στο ρόστερ. «Νιώθω καλά. Πάντα το να βοηθάς την ομάδα σου είναι ο καλύτερος τρόπος να εξελίσσεσαι. Ειδικά από την στιγμή που έκανα το πρώτο μου χατ τρικ. Επίσης είναι κάτι που μου δίνει παραπανίσια χαρά», σχολίασε μετά.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ενθουσιάστηκε -όπως τόνισε ο ίδιος- για τον τρόπο που σκόραρε με δύο εκτελέσεις φάουλ. Συμπλήρωσε πως κοιτάζει το μέλλον με άλλον αέρα. Πως όλα πλέον είναι πολύ καλά, αφήνοντας πίσω του τους προηγούμενους δύσκολους μήνες. «Βρίσκω ξανά τον ρυθμό μου. Έπαιξα βασικός στο Κύπελλο και εκτός από τα γκολ είχα και ασίστ. Επίσης αγωνίστηκα και στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία και σου βγαίνει η δουλειά που κάνεις είναι πολύ καλό. Βρήκα την καλή μου φόρμα», ανέφερε μετά.

Tέλος ο σκόρερ των τριών γκολ με τον Τύρναβο αποκάλυψε τι του είπε ο Περέιρα και το πόσο τον πιστεύει: «Πάντα ήμουν επικεντρωμένος στο να παίζω εδώ, κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τις τουρκικές ομάδες. Αυτήν την εβδομάδα μίλησα με τον νέο προπονητή μας και όλα είναι ξεκάθαρα.

Μου είπε ότι του αρέσουν οι ικανότητές μου και ότι εκτιμά την αξία μου. Μου τόνισε 'δεν μετράει το ποιός θα έρθει. Εσύ θα μείνεις εδώ. Μου αρέσεις ως παίκτης και θα επενδύσω πάνω σου'. Μου είπε πως θα παραμείνω. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα. Χάρηκα πολύ που το άκουσα. Ο νέος προπονητής μου προσέφερε αυτοπεποίθηση. Όλα κυλούν πολύ καλά πλέον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα