Νέα «καμπάνα» για ΟΦΗ

Gazzetta team
Νέα «καμπάνα» για ΟΦΗ

bet365

Στον... αέρα το ματς του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, αν η ομάδα της Κρήτης δεν εξοφλήσει εγκαίρως τα οφειλόμενα σε δύο ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή.

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος να μην οριστεί το ματς που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, ελέω των οφειλών της ομάδας του Ηρακλείου σε ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κάνει προσφυγή. Συγκεκριμένα, ο Ζόρντι και ο Χόρχε Λόπεθ προσέφυγαν στη FIFA ζητώντας τα χρήματά τους και η Παγκόσμια Ομοσπονδία έστειλε χαρτί στην ΕΠΟ.

Όπως φαίνεται, αν η κρητική ομάδα δεν εξοφλήσει τα οφειλούμενα προς τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να μην οριστεί το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Προς το παρόν, καταβάλει προσπάθειες για να συγκεντρώσει το ποσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα