Καστοριά - Καβάλα 0-5

Gazzetta team
Καστοριά - Καβάλα 0-5

bet365

Την τέταρτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Καβάλα που κέρδισε με 5-0 την Καστοριά, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Την πιο επιβλητική της νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Καβάλα. Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη , ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους καθώς είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 26΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντίδη έπειτα από χέρι του Μπαϊρακτάρη.

Πέντε λεπτά αργότερα οι «αργοναύτες» κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με πλασέ του Παππά, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ ο Μπρατσιάνι έκανε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που στο 76΄ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87΄ χάρη σε πλασέ του νεοαποκτηθέντα Μπαρέτα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλίας Βάλης): Κοκκινίδης, Καρανάσιος (78΄ Σιανής), Τσόπρας (24΄ Γεωργαντζάς), Δ. Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σολομωνίδης, Δημητριάδης, Γανόλης, Μ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Φιρινίδης (17΄ Αθανασίου), Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Παρμαξίδης), Γαβριηλίδης (63΄ Παπαδόπουλος Αμβρ.), Παππάς, Μπαρέτας, Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα