Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός 0-0

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός 0-0

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Δράμα μεταξύ της Δόξας και του Πανσερραϊκού , για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Από έναν πόντο πρόσθεσαν στο σακούλι τους Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός. Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Γκόγκα αποκρούστηκε από τον Καράδαη. Οι Δραμινοί έπειτα από την ευκαιρία αυτή των φιλοξενούμενων, ανέβασαν την απόδοση τους και στο 41΄ είχαν την πρώτη τους καλή φάση στο παιχνίδι με το σουτ του Κυριακίδη από μακρινή απόσταση, να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Ανδρούτσου.

Ένα λεπτό αργότερα το συγκρότημα του Αντρέα Παντζιαρά έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, το σουτ όμως του Μουδούρογλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των «λιονταριών», με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μεν δυνατά στα πρώτα λεπτά, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στο 93΄ ο Καράδαης όμως είπε όχι στον Ασλανίδη.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι αφού κατάφεραν να μειώσουν τα λάθη τους και παράλληλα να βελτιωθούν στο μεσοαμυντικό κομμάτι, προσπάθησαν με τη σειρά τους να φτάσουν στο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Καράδαης, Λάσπαντζης, Πετρόπουλος, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Ντουτσαρίδης, Παπαβασιλείου (65' Κανετίδης) Στόικος, Αθανασιάδης, Μουδούρογλου, Κυριακίδης (86' Δούμπλατζης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Γαλακτερός, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (60' Καψάλης), Ναουμτσέφσκι (83' Ασλανίδης), Τσιμίκας, Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (63' Παπαστεργίου)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα