Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-2

Gazzetta team
Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-2

bet365

Έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο, έχασε η Καλαμάτα η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από τον Παναρκαδικό, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την δεύτερη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, υπέστη η Καλαμάτα. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι απ΄ότι οι Αρκάδες και μόλις στο 23΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Σαλαπάτα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ψυχογιού. Οι Μεσσήνιοι όσο περνούσε η ώρα ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Σαλαπάτα αντί για τα δίχτυα των «πρασίνων» πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι τότε οι «μελανόλευκοι», το πέτυχαν στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Τριμπόνια. . Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη έπειτα από το γκολ που πέτυχε, κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της τέσσερα λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Μπίσσια αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μεσσηνίας προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, το «τριφύλλι» όμως κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ του αποτέλεσμα.

Μάλιστα στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, ο Πάππος όμως ήταν αυτός που αποσόβησε την εστία του από σίγουρη παραβίαση στα σουτ των Αρδάμη, Μέλλου και Κώτσιρα, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (79' Βασιλόπουλος), Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά (57' Κουντάνης), Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος (70' Χαρίτος), Καλαντζής.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Ψυχογιός, Αρώνης, Μπουτάς, Μπισσιάς (64' Βλαχοκυριάκος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (70' Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας (76' Μέλλος), Καδάς, Κωτσιράς.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα