Ζάκυνθος - ΑΕΛ 2-1

Gazzetta team
Ζάκυνθος - ΑΕΛ 2-1

bet365

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ζάκυνθος που κέρδισε με 2-1 την ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 12η αγωνιστική.

Την πέμπτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ντάνι Ακίνο παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, εν τούτοις ανέβασε την απόδοση της και μόλις στο 19΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ του Βαρέλα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι νησιώτες, οι οποίοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους στο 44΄ όταν ο Οικονόμου κέρδισε πέναλτι από τον Αποστολίδη.

Ο ίδιος ο παθών ευστόχησε στην εκτέλεση , κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 2-0 αποτέλεσμα το οποίο κι έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα ανέβασε την απόδοση της, και μόλις στο 47΄ οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Πινδώνη αποκρούστηκε από τον Ξενοδόχοφ. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Θεσσαλοί, το πέτυχαν στο 58΄ με την κεφαλιά του Δεληζήση.

Έπειτα από το γκολ που πέτυχε η «Βασίλισσα του κάμπου» ενέτεινε τις προσπάθειες της για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 90΄, το γυριστό σουτ όμως του Πινδώνη αποκρούστηκε από τον Ξενοδόχοφ με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου (55' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (24' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας, Κρισμάρεβιτς, Χατζησάββας (69' Κυριακίδης), Τσόπελας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (28' Κουρτεσιώτης), Καρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (46' Πινδώνης), Μούτσα (66' Μπόγιοβιτς), Σουάνης, Γιάντσης, Ελιομάρ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα