Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1

Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1

Gazzetta team
Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1

bet365

Με νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος για τον Άρη καθώς επιβλήθηκε άνετα τον Ορφέα Ελευθερούπολης με 3-1. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Πόι (3’), Καπνίδης (38’), Ν’ Λουντούλου (68’), προσωρινά ισοφάρισε σε 1-1 ο Θεοδωρίδης στο (28’).

Με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του ο Άρης κέρδισε τον Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ 3-1 στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν στο πρώτο ημίχρονο μια διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να πετύχουν πολλά γκολ. Οι «κίτρινοι» μπροστά στο κοινό τους ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 3΄ μετά από σέντρα του Ν΄Λουντούλου από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ήταν ο Πόι, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Το γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Άρη που συνέχισαν σ’ ένα επιθετικό τέμπο αναζητώντας το δεύτερο γκολ.


Οι γηπεδούχοι που πίεσαν την εστία του Κοσμίδη στο 26΄ έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ένα ωραίο συνδυασμό του Πόι με τον Λιόλιο, ο αριστερός μπακ του Άρη σέντραρε, ο Κοσμίδης έκανε λάθος έξοδο με την κεφαλιά του Κανίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους 1-1. Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του Ορφέα επίθεση ο Καπνίδης έχασε τον Θεοδωρίση που με κεφαλιά ισοφάρισε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι «κίτρινοι» έψαχναν τους τρόπους ν’ ανοίξουν την άμυνα του Ορφέα Ελευθερούπολης και αυτό ήρθε από μια πλαγιοκόπηση του Σουνά. Στο 38’ μετά από σέντρα του έμπειρου μέσου ο Καπνίδης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη και πάλι ο Άρης ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Καπνίδη. Το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 68ο λεπτό με τον Κοσμίδη να μεταφέρει με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα στον Ν΄Λουντούλου, και τον Γάλλο μ’ ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81` Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Καλογέρης, Πόι, Ν` Λουντούλου (84` Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (67` Σταυρόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64` Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82` Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46` Βραμεντζάλης), Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα