Ιντσάγκι: «Θέλει χρόνο και υπομονή...»

Ιντσάγκι: «Θέλει χρόνο και υπομονή...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ιντσάγκι: «Θέλει χρόνο και υπομονή...»

bet365

Γνωρίζοντας ότι υπό άλλες συνθήκες θα είχε ήδη απολυθεί, ο Φίλιπο Ιντσάγκι ζήτησε πίστωση χρόνου και υπομονή από τους οπαδούς της Μίλαν μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Ιταλίας.

Το 1-0 από τη Λάτσιο, το βράδυ της Τρίτης, στο «Σαν Σίρο», έβαλε ακόμα πιο δύσκολα για τον Ιντσάγκι που όμως, στηρίζεται από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του παρέχεται η βοήθεια που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει και να καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση.

«Χρειάζεται χρόνος και υπομονή όταν προσπαθείς να ανοίξεις έναν νέο κύκλο. Αυτή τη στιγμή όλα είναι εις βάρος μας, η τύχη μας γυρνάει την πλάτη κι έχουμε και πολλούς τραυματίες» είπε ο κόουτς των «ροσονέρι», για να προσθέσει:

«Ευελπιστώ με την επιστροφή των παικτών που μας λείπουν στο προσεχές διάστημα να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είδα την ομάδα μου να είναι ζωντανή και να προσπαθεί και γι' αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση».

 

SERIE A Τελευταία Νέα