Κίνδυνος τιμωρίας για Ντιέγκο Κόστα

Κίνδυνος τιμωρίας για Ντιέγκο Κόστα

Κώστας Ζάλιαρης
Κίνδυνος τιμωρίας για Ντιέγκο Κόστα

bet365

Στο ματς με τη Λίβερπουλ μπορεί να τη γλίτωσε για όσα έκανε, όμως, δεν αποκλείεται να παρέμβει η FA και να τιμωρήσει τον Ντιέγκο Κόστα που κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε» του Λονδίνου, αρχικά πάτησε τον Εμρέ Τσαν στη γραμμή του πλαγίου άουτ στην προσπάθειά του να συνεχίσει τη φάση, έπειτα πάτησε τον Μάρτιν Σκρτελ με τον οποίο είχε αρκετές κόντρες μέσα στο παιχνίδι και ο Σλοβάκος του έκανε και πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ, ενώ, ο Κόστα τα έβαλε και με τον Στίβεν Τζέραρντ, με τους δυο τους «κιτρινίζονται» για την «κοκορομαχία» τους.

Η συμπεριφορά του ενδέχεται να προκαλέσει την παρέμβαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας που μπορεί να επιβάλλει τιμωρία στον παίκτη βάσει και του βίντεο του αγώνα.

Εφόσον γίνει αυτό, ο Ντιέγκο Κόστα θα χάσει το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον παίκτη του στη μοναδική φάση που δείχνει να του έχει επιτραπεί να το κάνει και αναφέρθηκε στο πάτημα στον Μάρτιν Σκρτελ. «Ο αντίπαλός του πέφτει στο έδαφος και ο Ντιέγκο απλά προσπαθεί να φτάσει στη μπάλα, δίχως να κοιτάει που πέφτει ο αντίπαλός του και που είναι τα πόδια του...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα