Παπαθανασάκης: «Ζούμε για τέτοιες στιγμές»

Παπαθανασάκης: «Ζούμε για τέτοιες στιγμές»

Νίκος Τσιώκος
Παπαθανασάκης: «Ζούμε για τέτοιες στιγμές»

bet365

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, ευχαρίστησε τους πάντες για τη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια και τόνισε πως στον «Γηραιό» ζουν τέτοιες στιγμές.

Τις ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές της ομάδας για τη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια, καθώς και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τρίπολη, έστειλε ο Σπύρος Παπαθανασάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή. Ο πρόεδρος του «Γηραιού» τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς ζουν για τέτοιες στιγμές και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όσους ταξίδεψαν στην Τρίπολη για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Σήμερα είχα το προνόμιο να νιώσω τη χαρά των παικτών μέσα στα αποδυτήρια για όσα πέτυχαν μέσα στο γήπεδο. Ζούμε για τέτοιες ιδιαίτερες στιγμές όπως η σημερινή. Συνεχίζουμε για τον Ηρακλή!», ήταν τα λόγια του, μετά τη νίκη-πρόκριση σε βάρος του Αστέρα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα