Παντελιάδης: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Νίκος Τσιώκος
Παντελιάδης: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

bet365

Ο Θανάσης Παντελιάδης τόνισε πως το Κύπελλο ήταν στους βασικούς στόχους του Αστέρα και ότι οι Αρκάδες πρέπει να σηκώσουν κεφάλι να συνεχίσουν μαζί.

Λόγο για δύσκολη μέρα έκανε ο Θανάσης Παντελιάδης, μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή. Ο 27χρονος αριστερός μπακ τόνισε πως το Κύπελλο συμπεριλαμβανόταν στους βασικούς στόχους του Αστέρα και ότι οι Αρκάδες πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν όλοι μαζί, καθώς μπροστά υπάρχει το πρωτάθλημα.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για όλους. Το Κύπελλο ήταν στους βασικούς στόχους, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αναμενόμενο. Πιστεύαμε και ξέραμε πως είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, είμαστε όλοι μαζί, όπως και στις νίκες. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά να ξέρει και αυτός ότι είμαστε στεναχωρημένοι», ανέφερε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έλειψε το πάθος από την ομάδα του. «Δεν θα έλεγα πως δεν υπήρχε πάθος. Ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, το σκορ ήταν δύσκολο, μια φάση μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο όμως», ήταν η απάντησή του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα