Βεργέτης: «Δεν υποτίμησα το ματς»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Δεν υποτίμησα το ματς»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως δεν υποτίμησε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ανέλαβε τη δική του ευθύνη για τον αποκλεισμό και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει κάνει ατασθαλίες.

Στο ότι ο Αστέρας δεν είχε πάθος απέδωσε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ηρακλή ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως δεν υποτίμησε το ματς, ότι η ομάδα του δεν έχει κάνει ατασθαλίες, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για το σημερινό αποτέλεσμα.

«Σήμερα υποστήκαμε μια ήττα αποκλεισμού και είμαστε στεναχωρημένοι και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο αν έχεις πάθος μπορείς να κερδίσεις, αν δεν το έχεις μπορείς να χάσεις. Υπήρξε από την πλευρά μου ευθύνη γιατί ήθελα να ξεκουράσω κάποια παιδιά. Κάποια παιδιά δεν ανταπεξήλθαν στον αγώνα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν ο Αστέρας υποτίμησε το παιχνίδι: «Δεν υποτίμησα το παιχνίδι. Προσπάθησα να το μεταβιβάσω στα παιδιά, αλλά αντιδράσαμε μόνο μετά το γκολ που δεχτήκαμε».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι πρέπει να ειναι υπερήφανοι, ο Αστέρας δεν χρωστάει πουθενά, δεν χρωστάει σε παίκτες, δεν έχει κάνει ατασθαλίες για να βρεθεί εκεί που είναι σήμερα».

Για την αλλαγή του Μπαντιμπανγκά: «Αισθάνθηκε λίγο βαρύ το πόδι του και ζήτησε αλλαγή».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα