Παπαδόπουλος: «Είμαστε Ηρακλής, δεν τα παρατάμε»

Παπαδόπουλος: «Είμαστε Ηρακλής, δεν τα παρατάμε»

Νίκος Τσιώκος
Παπαδόπουλος: «Είμαστε Ηρακλής, δεν τα παρατάμε»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως ήταν μια πρόκριση που την ήθελε πολύ ο κόσμος και ότι ο Ηρακλής δεν παρατάει τίποτα στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Στον φίλαθλο κόσμο χάρισε τη νίκη-πρόκριση σε βάρος του Αστέρα στην Τρίπολη ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ηρακλής δεν παρατάει την προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, τον οποίο και έθεσε ως πρώτο στόχο. Επίσης, αποκάλυψε τα λόγια του προς τους παίκτες του πριν το ματς πως όποιος έχει πίστη και θάρρος δεν αποτυγχάνει.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νίκη και το ματς: «Όσο το παιχνίδι πήγαινε στο 0-0, γνώριζα πως με την ποιότητα που έχουμε θα βρίσκαμε τη δυνατότητα να βάλουμε το γκολ που θέλαμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Αξίζουν πολλά αυτοί οι παίκτες.

Στο άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Πιερικό τους αδικήσαμε. Σήμερα έδειξαν πως μπορούν να αντιδράσουν και το έκαναν πολύ γρήγορα. Είναι μία πρόκριση που την ήθελε ο κόσμος, του την χαρίζουμε, γιατί ξέρουμε πως χάρηκε πολύ».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Εχουμε ένα δύσκολο ματς σε λίγες ημέρες. Θα υπάρχει κούραση μεγάλη, καθώς το γήπεδο δεν ήταν πολύ καλό».

Για το τι είπε στους παίκτες πριν από τη ρεβάνς με τον Αστέρα: «Τους είπα πως όποιος έχει πίστη και θάρρος δεν αποτυγχάνει. Είναι στοιχεία που έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Πρώτος στόχος είναι να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λιγκ.

Είμαστε Ηρακλής όμως και δεν παρατάμε τίποτα. Πάμε και όπου μας βγάλει. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι πως δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και το είδανε όλοι και σήμερα».

Για το τι είχε ο Ηρακλής και πήρε τη πρόκριση: «Τακτικά ήμασταν άριστοι δεν δώσαμε χώρους και τους χαλάσαμε το παιχνίδι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα