«Αφοι» Πουλίδο στον Λεβαδειακό!

«Αφοι» Πουλίδο στον Λεβαδειακό!

bet365

Οριστικά παίκτης του Λεβαδειακού πρέπει να θεωρείται ο Πουλίδο, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι Βοιωτοί φέρνουν στην Ελλάδα και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Αρμάντο!

Παίκτης του Λεβαδειακού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Άλαν Πουλίδο, αφού πληροφορίες του gazzetta.gr επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα πως ο Μεξικάνός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Λιβαδειά.

Μάλιστα, εκεί δεν θα πάει μόνος του, αφού θα έχει... παρέα και τον αδερφό του. Ο λόγος για τον 26χρονο Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Ο Αρμάντο αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και σαν περιφερικός. Αρχικά υπήρχε ένας μικρός ενδοιασμός για το ύψος του, αφού είναι μόλις 1,66, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να του δείξουν εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα ανήκε στην Τίγκρες, όμως δεν κατάφερε να... κερδίσει τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα να είναι μονίμως δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα