Μπεν για Ολυμπιακό ή Γαλλία

Μπεν για Ολυμπιακό ή Γαλλία

Δημήτρης Τομαράς
Μπεν για Ολυμπιακό ή Γαλλία

bet365

Ο ατζέντης του Μπεν έκανε ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να καθορίσει το μέλλον του πελάτη του. Η άρνηση του παίκτη για τον ΠΑΟΚ και η προοπτική του Ολυμπιακού και του Σαμπιονά.

Ο Βέλγος Λογκάν είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του Μπεν και οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο άσος της Βέροιας του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι έχει από τώρα την δυνατότητα να διαπραγματευθεί με την ομάδα της αρεσκείας του. Απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ παρότι τα χρήματα δεν ήταν και λίγα αφήνοντας έτσι στο... κάδρο τον Ολυμπιακό και το Σαμπιονά.

Ο εκπρόσωπός του είχε τα προηγούμενα 24ωρα επαφές με την διοίκηση της Βέροιας. Συζητήσεις επί ελληνικού εδάφους που δεν οδήγησαν κάπου. Η πλευρά του Μπεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Ο παίκτης ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει. Αυτό που διαρρέεται όμως από την Βέροια είναι πως εκτός από τον δικέφαλο του Βορρά δεν της έγιναν άλλες επίσημες κρούσεις, πέραν μίας που ήταν διερευνητικού ενδιαφέροντος από τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι συζητήσεις του Λογκάν με τους ενδιαφερόμενους συνεχίζονται και ενώ υπήρχε και πληροφορία περί κρίσιμου ραντεβού με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα για να προχωρήσει η υπόθεσή του. Την δεδομένη στιγμή πάντως ο άσος της ομάδας της Ημαθίας δείχνει να είναι μεταξύ Πειραιά και Γαλλίας με τις προσεχείς ώρες να είναι σημαντικές. Οι πρωταθλητές πάντως έχουν βάσιμες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους. Ο επόμενός του ποδοσφαιρικός προορισμός βέβαια θα είναι για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα