Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρικάρντο Κόστα!

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρικάρντο Κόστα!

Απόστολος Παγώνης
Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρικάρντο Κόστα!

bet365

Το gazzetta.gr πρώτο σας ενημέρωσε για την συμφωνία του Ρικάρντο Κόστα με τον ΠΑΟΚ και λίγη ώρα μετά η ΠΑΕ επιβεβαίωσε επίσημα το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Oι Πορτογάλοι έστελναν τον Ρικάρντο Κόστα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο κατά τα φαινόμενα η φήμη δεν ήταν παρά μια κίνηση τακτικής! Ο ΠΑΟΚ... κρατούσε μικρό καλάθι, ωστόσο επέμεινε για τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το θέμα που υπήρχε με το συμβόλαιό του στην Αλ Σαλίγια λύθηκε και ο Κόστα επέλεξε οριστικά τον ΠΑΟΚ! Το πρόβλημα με την οφειλή της ομάδας προς το πρόσωπό του ρυθμίστηκε, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή, με τον ίδιο να παίρνει ένα μέρος των χρημάτων του και να μένει ελεύθερος. Στη συνέχεια, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη και αναμένεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο! Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται αύριο (28/1) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η επιβεβαίωση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ήρθε στη συνέχεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ρικάρντο Κόστα. Ο ποδοσφαιριστής αύριο θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του».

Μετά την κατά τα φαινόμενα θετική έκβαση στην υπόθεση του αμυντικού, πλέον από τον ΠΑΟΚ ρίχνουν το βάρος στον μεσοεπιθετικό, για τον οποίο αναμένεται να υπάρχουν σύντομα νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα