Τα 131 δευτερόλεπτα!

Αντώνης Σαούλης
Τα 131 δευτερόλεπτα!

bet365

Το γκολ εμείς, σέντρα εσείς πήρε σάρκα και οστά. Στο Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης σημειώθηκαν τρία τέρματα μέσα σε διάστημα 131 δεύτερων!

Την Δευτέρα ο Χαβιέρ Ούμπιντες έγραφε ιστορία όντας ο παίκτης που πέτυχε το τρίτο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής. 11 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τον Ατρόμητο και τον Αργεντινό εξτρέμ ν' ανοίξουν το σκορ μέσα στο Αγρίνιο. Λίγο αργότερα στο Πλατανιάς-Εργοτέλης ο Γουνδουλάκης πρόλαβε και σκόραρε μέσα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα.

Και φτάσαμε στην Τρίτη. Που Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας είπαν να γράψουν μια άλλη ιστορία. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημειώθηκαν τρία γκολ σε διάστημα 131 δευτερολέπτων! Και είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να είναι και το πιο σύντομο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου όσον αφορά την επίτευξη τριών τερμάτων.

Ο Χατζής άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 15:49 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μάντζιος ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό. Και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα (στο 18:00) ο Κοτσώνης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Ακριβώς 131 δευτερόλεπτα! Ρεκόρ μάλλον αξεπέραστο...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα