ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις λόγω ίωση

ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις λόγω ίωση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις λόγω ίωση

bet365

Η γρίπη «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ καθώς από την σημερινή προπόνηση της ομάδας δεν προπονήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ασκήσεις μυϊκής δύναμης και φυσικής κατάστασης για Τζιόλης

Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Λόγω της ίωσης οι Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Γιάννης Σκόνδρας παρέμειναν σπίτι, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην προπόνηση, ωστόσο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της καταπόνησης του οργανισμού του.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Τζιολης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική με την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού με συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την κυκλοφορία της μπάλας και την ανασταλτική λειτουργία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα