Ερυθρόλευκη προσφορά και στο Ιλινόις

Ερυθρόλευκη προσφορά και στο Ιλινόις

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη προσφορά και στο Ιλινόις

bet365

Η σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο επισκέφτηκε κλινική με παιδιά στο Ιλινόις και παρέδωσε επιταγή με το ποσό των 1.000 ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο με την επίσκεψή της στο «Advocate Children’s Hospital» στο Park Ridge του Ιλινόις. Σύσσωμη η σχολή βρέθηκε στην κλινική, δίνοντας δώρα στα παιδιά ενώ παρέδωσε και επιταγή με το ποσό των 1000 ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της σχολής μαζί με τα στελέχη της και τους προπονητές συνομίλησαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κλινική αλλά και με το προσωπικό, ακούγοντας τα προβλήματα τους και δίνοντας τους κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η σχολή του Σικάγο διακρίνεται για το κοινωνικό της έργο στο Ιλινόις και επισκέπτεται για τρίτη χρονιά την κλινική του Ιλινόις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα