«Βόμβα» με Σολάρι η Λαμία

Gazzetta team
«Βόμβα» με Σολάρι η Λαμία

bet365

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, βρίσκεται η Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να κλείσουν τον πρώην επιθετικό της SKODA Ξάνθης Εστεμπάν Σολάρι. Εργομετρικά ο Δασκαλάκης.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Εστεμπάν Σολάρι βρίσκεται η διοίκηση της Λαμίας. Οι ιθύνοντες του στερεοελλαδίτικου συλλόγου, είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Αργεντινό επιθετικό προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο 35χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και το μόνο που απομένει είναι η διεκπεραίωση κάποιων τυπικών λεπτομερειών προκειμένου ο παίκτης να πάραι το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Περνάει εργομετρικά ο Δασκαλάκης

Σ΄ότι έχει να κάνει με την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη, ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ αναμένεται την Τρίτη (27/1) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο gazzetta.gr διέψευσε τις φήμες περί συμφωνίας με τον Σάκη Τσιώλη, ξεκαθαρίζοντας ότι άλλος είναι ο επικρατέστερος για διάδοχος του Μπάμπη Τεννέ και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν θετικές εξελίξεις .

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα